Utilizari Placute de Identificare

 
 
 
Principala utilizare a placutelor de identificare dog tag este de catre fortele armate ale Statelor Unite ale Americii. Desi armata romana foloseste al model de placute de identificare, modelul dog tag este foarte popular in randul angajatilor armatei romane multi dinte ei fiind clientii nostri, in special cei care pleaca sau au fost in zonele de coflict din Iraq si Afganistan unde au luptat impreuna cu armata S.U.A. . Este cea mai simpla modalitate de a-ti impresiona prietenii sau de a darui un cadou cuiva daca esti militar profesionist.  
O a doua importanta utilizare a placutelor de identificare dog tag este ca placute medicale. Sunt folosite in special de cei care sunt alergici la medicamente sau cei cu afectiuni cronice. Se pot inscriptiona de la grupa sanguina la diagnostice, date de contact si alte date.
Copii sunt deasemenea fascinati de placutele de identificare in special din filme. Recomandate in special in excursii sau in deplasari in zone unde copilul nu este familiar placutele de identificare sunt un accesoriu necesar, conform statisticilor zilnic cel putin un copil este pierdut in centrele comerciale sau pe plaja, le recomandam in configuratia de o placuta + lant.

O alta utilizare comuna este ca breloc la cheile de la casa sau masina. Nu scrieti numarul masinii sau adresa, doar numar de telefon si clasicul " Dau un bax de bere" care sigur acopera schimbarea unui butuc de yala la usa de la apartament sau de incuietoare la masina.
Desi in Romania sunt sanse aproape minime sa va primit geanta sau rucsacul pierdut inapoi o placuta de identificare atasata va poate mari sansele. Arata cool ca accesoriu, puteti scrie clasicul mesaj " Dau un bax de bere" si un numar de telefon pentru a fi sunat in caz ca cineva gaseste obiectul pierdut.
Nu in ultimul rand o alta intrabuintare este ca placuta de identificare la catelul dumneavoasta. Daca vreti sa faceti un deal bun cumparati un set si purtati o singura placuta cu lantul lung, iar patrupedului placuta a 2-a. Nu uitati sa specificati ca vreti un inel in loc de lant scurt. Daca vreti medalioane mai fancy pentru animale avem multe alte modele in stoc.