Modalitati Personalizare Placute Identificare

 
 
 

Placutele de identificare dog tag pot fi personalizate in 3 moduri diferite, fiind singura firma din Europa care poate realiza ac.

Detinem 3 echipamente militare care reprezinta 3 perioade in istoria armatei Statelor Unite ale Americii :

Fontul Classic Debossed este personalizat cu un echipament de stantare folosit anterior de catre armata S.U.A. intr-o baza din Florida, construit in 1939, o remarcabila piesa tehnica de o durabilitate inegalabila in materie de echipamente de personalizare, achizitionat ca surplus militar a fost restaurata la conditia intiala de functionare si a fost modificata sa scrie atat pe 4 randuri cat si pe 6 randuri (exista cateva masini in lume care pot personaliza placute de identificare dog-tag pe 6 linii). Deoarece oficial formatul curent de placute de identificare dreptunghiular cu colturi rotunde a fost adoptat in 1940 acest echipament a personalizat anterior medalioane rotunde folosite de marina S.U.A. Din acest motiv fontul este mai putin mai ingropat si este diferit de alte fonturi folosite ulterior.


Fontul Elite Debossed a fost adoptat prima data in 1940, fiind folosit la scara larga o perioada indelungata este cel mai cunoscut font in randurile pasionatilor de istorie militara si a colectionarilor. Datorita faptului ca stantarea este mai pronuntata este preferat in prezent in special de trupele armelor blindate (tancuri, apc) datorita faptului ca confera placutei o durabilitate marita la explozie, foc etc. Personal am testat in Romania acest font scris pe o placuta inox mat pe linia de tramvai, dupa trecere scrisul a putut fi citit fara probleme.


Fontul Simplex Embossed in Relief este versiunea curenta folosita pentru personalizarea placutelor de identificare dog tag de catre Armata Statelor Unite ale Americii. In prezent toate echipamentele de personalizare achizitionate de armata S.U.A. au acest font. Datorita personalizarii mult mai vizibile ca celelalte fonturi este favoritul clientilor de placute de identificare dog tag detinand o cota de 80% din totalul comenzilor.  Nota : medalioanele negre nu pot fi personalizate cu acest font.Fonturile prezentate in aceasta pagina reprezinta modalitatile de personalizare. Pentru a da o comanda va rugam sa alegeti mai intai materialul dorit dupa care sa accesati catalogul de produse. Contul se creaza automat in formularul de comanda. Clientii pot personaliza pe loc placute de identificare in magazinul nostru din Bucuresti (fontul classic embossed se efectueaza pe comanda la atelier), recomandam clientilor care achizitioneaza in Bucuresti sa personalizeze / rezerve produsele prealabil on line folosind formularul de comanda on-line.